Wie we zijn en wat we doen

Over ons

Bij Kenian Metal Design Products is niets te gek wat betreft het maken van onderdelen op maat. Dit kan in verschillende materialen worden gemaakt, zoals: RVS, Staal en Aluminium.

We bespreken altijd de wensen van de klant. Eerst wordt er een schets of tekening gemaakt en vervolgens gaan we over tot het maken van de onderdelen. Dit kan zowel in plaatwerk als constructiewerk zijn. Het plaatwerk kan worden gemaakt middels lasersnijden, knippen, zetten of ander handmatige bewerkingen. Licht constructiewerk of buisconstructies kan met de volgende bewerkingen worden gemaakt: lasersnijden, zagen, boren, walsen, buigen van buizen, samenstellen en/ of lassen. Lassen kan zowel Mig/Mag of Tig zijn. Bij Tig lassen komt het vakmanschap naar boven. Voor het lassen van Aluminium is een grote vaardigheid vereist. Hier hebben we jarenlange ervaring in. We doen de bewerkingen met de nodige precisie.

We hebben een grote passie voor het bewerken van RVS, Staal en Aluminium in de breedste zin van het woord. Voor de bewerkingen hebben we de juiste machines en apparaten, of we hebben daar de juiste partners voor. De machines worden goed in orde gehouden, zodat de bewerkingen op de juiste manier plaats kunnen vinden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en de klant is koning zullen we maar zeggen. Onze slogan is dan ook “als onze klant tevreden is met het geleverde of gemaakte werk, zijn wij dat ook“. Zoals al eerder is gezegd: niets is bij Kenian Metal Design Products te gek!!!

Kwaliteiten & certificaten

Behaalde certificaten

Ik ben in het bezit van de volgende lasdiploma’s:

  • Tig t/m niveau 4
  • Mig/Mag t/m niveau 3
  • Certificaat KNAF (lasproef rolkooien )
  • En diverse andere certificaten en bekwaamheden die ik in mijn looptijd behaald heb.

Kwaliteit

100%

Nakomen van afspraken

100%

Maatwerk producten

100%

Oplossingsgericht

100%

Flexibel

100%

Kwaliteit leveren

100%

wat ons uniek maakt

Waar staat Kenian voor

Vakmanschap

Dat is waar we erg trots op zijn. We hebben vele jaren ervaring in het maken van plaatwerk maar ook in het maken van pijp- en buis constructies. Daar vanuit is het idee ontstaan om ook rolkooien te gaan bouwen in race en rallyauto’s. We doen ons werk met heel veel passie.

De juiste partner voor uw producten op maat

Als klant bent u bij ons aan het juiste adres om jullie maatwerk producten bij ons te laten maken. Er wordt vaak gewerkt vanaf een aangeleverde tekening, maar er zijn veel werken waar geen tekeningen van zijn. Als de klant een idee heeft proberen wij dat zo goed mogelijk te vertalen van een gesprek naar een maatwerk schets of tekening. Deze wordt dan besproken met de klant en indien nodig gewijzigd. Daarna kan het worden geproduceerd.

Kwaliteit

Dat staat bij ons erg hoog in het vaandel en is erg belangrijk om een goed resultaat te bereiken. Er wordt gewerkt met de nodige precisie. Hoe beter en nauwkeuriger de gemaakte onderdelen passen des te mooier wordt het resultaat van het gemaakte werk.

35 jaar ervaring

Waar staat Kenian voor

Met meer dan 35 jaar ervaring in de metaalbewerking kunnen we wel zeggen dat we heel goed weten waar we over praten en wat we doen. Ik heb door de jaren heen veel ervaring opgedaan in verschillende bedrijven en functies. Ik heb in 2006 de beslissing genomen om mijn eigen metaalbedrijf op te gaan starten. Ik had toen al de nodige certificaten en bekwaamheden op zak. Toen is Kenian Metal Design Products ontstaan. We doen metaalbewerking in een brede zin van het woord. Zowel plaatwerk als licht constructiewerk worden door ons uitgevoerd.

Licht constructiewerk kan door middel van de volgende bewerkingen:

lasersnijden, zagen, boren, tappen, en walsen.

Plaatwerk kan door middel van de volgende bewerkingen: lasersnijden, knippen, zetten, en walsen.

De producten worden bij ons ook samengesteld of in elkaar gelast. Dat kan zijn MIG/MAG of TIG lassen., zowel in RVS, Staal en Aluminium. Ook verzorgen wij voor de klant eventueel draai- en freeswerk, en de nabehandelingen van de gemaakte producten. Zoals anodiseren, verzinken en poeder coaten. We kunnen indien nodig de producten monteren en/ of plaatsen. We ontzorgen de klant van A tot Z. We werken vanaf de aangeleverde tekening of schetsontwerp, maar wij kunnen ook uw idee of vraag omzetten naar ons voorstel of ontwerp. Dat is onze sterke kant, we proberen er namelijk altijd samen iets moois van te maken, waar de klant tevreden mee is.


© Copyright 2023 – www.kenian.nl – website door PvO Websites & Design